SCHAAPUITSNEDE.png

Oude foto's

Admiror Gallery cannot create thumbnails in /var/www/marrumonline/data/www/marrumonline.nl/plugins/content/admirorgallery/admirorgallery/thumbs/geschiedenis/oudefotos/.
Check folder permmisions!
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:Apache/2.2.22 (@RELEASE@)
Client OS:Unknown
PHP:5.6.25

Hier een aantal historische foto's van Marrum en Westernijkerk. 

coop-zuivelfabriek.jpghaven-marrum.jpghegebuorren.jpglage-herenweg-1.jpglage-herenweg.jpglangebuorren-1.jpglangebuorren-2.jpglangebuorren.jpglytsebuorren.jpgmarrum-1960-zicht-op-trijetunen-bron-tresoar.pngmarrumer-of-grote-molen.jpgnieuwe-buurt.jpgopenbareschoolenschoolhuis.jpgslikwerkers-op-het-noorderleeg-1953.jpgstation-marrum-westernijkerk.jpgzich-op-marrum-vanaf-botniaweg.jpgzich-op-marrum-vanaf-het-zuiden.jpgzicht-op-herberg-en-links-daarvan-cichoreidrogerij.jpg

Fries Fotoarchief

Het Fries Fotoarchief, de beeldcollectie van Tresoar (het provinciaal archief), bevat op dit moment ruim 50.000 afbeeldingen. In deze collectie vindt u allerlei foto's van Friese onderwerpen. Zowel prentbriefkaarten als portret- en reportagefoto's, afkomstig uit overheids- en particuliere collecties.
Klik hier om naar het Fries Fotoarchief te gaan. U kunt als zoekterm Marrum opgeven, of Westernijkerk. (Tip: kies voor geavanceerd zoeken, en geef als zoektermen op 'Marrum' of 'Westernijkerk'. Dan vindt u  meer dan 400 afbeeldingen.)

 

Beeldbank Noordoost Friesland

Het streekarchivaat Noordoost-Friesland heeft een collectie afbeeldingen van Marrum op zijn website staan. Klik hier om naar deze beeldbank te gaan.