UITSNEDE-template.png

Dorpshuis

Dorpshuis De Nije Tille

De Nije Tille, het Dorpshuis van Marrum-WesterNijkerk

Ringweg 21
9073 HG Marrum
Tel. 0518-411853
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor informatie en boekingen: Familie Prummel, Kopkewier 34, Marrum, tel. 0518-411853 (dorpshuis) 0518-413127 (thuis) b.g.g. 06-52071409.

Zaalverhuur

Bij De Nije Tille zijn diverse zalen te huur, bijvoorbeeld de grote zaal, voorzien van een podium die in twee kleinere zalen is op te splitsen, en diverse andere zalen. Ook de gezellige foyer met bar is hiervoor beschikbaar. Beamer en beeldscherm zijn ook te huur. Bij het gebruik van zalen kan al dan niet van catering gebruik worden gemaakt. De Nije Tille is met haar twee biljarttafels ook bij uitstek geschikt om hier te komen biljarten.

De Nije Tille geeft ook onderdak aan een aantal huurders die een vaste ruimte huren: Peuterspeelzaal De Eekhoorn, de aula van uitvaartvereniging Eer aan de dode, Thuiszorg Het Friese Land en Racing Unlimited. Het 'darthonk' is de thuisbasis van dartvereniging De Hippo's, waar ze hun clubavonden en competitie afwerken.

Doorlopende activiteiten in de Nije Tille

iedere maandag beter bewegen voor ouderen vanaf 9.30 uur
iedere dinsdag en vrijdag Soos Ons Genoegen"  vanaf 13.30 uur
iedere dinsdag repetitieavond muziekkorps
"de Eendracht"
vanaf 19.30 uur
iedere woensdag repetitieavond drumband
"de Eendracht"

vanaf 19.00 uur

iedere woensdag biljarten door De Tûke Tantes vanaf 19.00 uur

Feestkledingverhuur

Ook kunt u in het doarpshûs terecht voor de huur van feestkleding voor jong en oud. Sandra Stielstra, de toneelvereniging en het dorpshuis hebben de handen ineen geslagen om dit te realiseren.

Op afspraak kunt u kleding bekijken en huren. Neem hiervoor contact op met:

Sandra Stielstra 06-30585765
Paulina Osinga 06-10173228
Alie van Oosten 06-12010532

Boekenruilkast

In het dorpshuis staat een boekenruilkast met het principe: één brengen, één halen. Je mag gratis een boek uit de kast meenemen op voorwaarde dat je ook een boek brengt.

Overige activiteiten

De andere activiteiten van het doarpshûs, zoals pubquiz, high tea, avondvierdaagse en rommelmarkt worden aangekondigd op deze website in de agenda.

Donateurs

Om de activiteiten in het dorpshuis voort te kunnen blijven zetten en ruimte te blijven bieden aan de vele verenigingen van ons dorp, is geld nodig. Veel dorpsgenoten uit Marrum en Westernijtsjerk dragen het doarpshûs een warm hart toe en zijn al donateur, waar wij heel erg dankbaar voor zijn. Mocht u echter nog geen donateur zijn, dan kunt u dat worden door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij het doarpshûs.