molen_in_de_winter.png

Nieuws

DFMopGlas verlengt glasvezelcampagne binnen bebouwde kom

Glasvezel Buitenaf gaat in voormalig-Ferwerderadiel geen glasvezel aanleggen bij de witte adressen (het buitengebied), zo heeft het bedrijf bekend gemaakt. Wel gaat DFMopGlas door met de glasvezelcampagne in de dorpen. Bewoners die binnen de bebouwde kom wonen kunnen zich nog tot 16 september 2019 aanmelden bij één van de vijf dienstaanbieders van DFMopGlas zonder extra kosten.

Of de aanleg binnen de bebouwde kom door DFMopGlas doorgaat, is afhankelijk van of er voldoende vraag is. Lees het volledige bericht van Glasvezel buitenaf en DFMopGlas hier.

Kabelnoord zegde eerder toe wel glasvezel in de witte adressen in het buitengebied aan te leggen en belangstellenden kunnen zich daarvoor nog aanmelden. Zie het nieuwsbericht daarover.

Glasvezel Buitenaf gaat wel glasvezel aanleggen in het buitengebied ten zuiden van de snelweg A31 (Leeuwarden-Harlingen).

Jaap Bosma, directeur DFMopGlas licht het volgende toe over de campagne binnen de bebouwde kom: “We zien genoeg potentie binnen de bebouwde kom en veel bewoners hebben zich ook al aangemeld. Daarom willen wij, de inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, de kans geven zich nog aan te melden zonder extra kosten.”

Voor adressen binnen de bebouwde kom: Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.glasvezelvoornoardwestfryslan.nl