notaris_woning_.png

Nieuws

Boekenruilkast De Nije Tille is een succes

Afgelopen najaar is in Dorpshuis De Nije Tille een boekenruilkast geplaatst. Hier wordt boven verwachting vaak gebruik van gemaakt. De boekenkast is inmiddels zo vol dat het bestuur van het dorpshuis er graag een kast bij wil.

De kast werkt met het volgende principe:: Eén brengen, één halen.
 
Het dorpshuis is natuurlijk niet altijd open, maar wel vaak (in elk geval elke maandagochtend, dinsdag- en vrijdagmiddag en dinsdag- en woensdagavond).
 
Je mag een boek komen ruilen voor een ander boek, wat gratis is. De enige voorwaarde is dat er elke keer een boek gebracht wordt wanneer er een boek uit de kast meegenomen wordt. Het dorpshuisbestuur hoopt zo dat boeken die in Marrum nu op een plank staan door meerdere mensen gelezen kunnen worden en dat veel mensen er plezier aan zullen beleven. 
 
Door giften is er al een kast vol boeken. De kast is zo vol dat de boeken soms twee rijen dik staan. Daarom wordt uitbreiding gezocht. Hebt u een boekenkast over die u beschikbaar wilt stellen als boekenruilkast, meld dat dan a.u.b. in bij de beheerder of een bestuurslid van het dorpshuis.