header-foto12.png

Nieuwsberichten vergisters op marrumonline.nl

Raamposters No Shit verspreid in Marrum

In Marrum zijn/worden flyers verspreid die inwoners voor het raam van woning of auto kunnen hangen om steun te betuigen aan de actie tegen de komst van de mestvergisters in Marrum. Deze actie komt in de plaats van de eerder gedane oproep om a.s. maandagavond 14 augustus de vlag halfstok te hangen.

Dit vond het actiecomité bij nader inzien toch een minder passende actie, dus hun verzoek aan Marrumers is om 14 augustus de vlag niet halfstok te hangen. Met de raamposters kan een duidelijker en langduriger signaal worden afgegeven.

14 Augustus komen een aantal mensen van Engie naar Marrum voor een gesprek met het bestuur van dorpsbelang Marrum-Westernijtsjerk en het actiecomit√© No Shit. Het lijkt het comit√© en dorpsbelang niet echt zinvol dat Marrumers dan bij het dorpshuis demonstreren; later komt er waarschijnlijk nog wel eens een betere en belangrijkere gelegenheid voor een demonstratie.  

Hieronder kunt u de posters downloaden zodat ieder die dat wil - uit Marrum of andere plaatsen- zelf een (extra) poster kan uitprinten.

Klik hier voor poster 1.

Klik hier voor poster 2.