molen_in_de_winter.png

muziek/toneel

Drumband De Eendracht

Lage Herenweg 7
06-12619609
0518-411962
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De drumband ziet met veel genoegen terug op het jaar 2019. Een jaar waarin wij weer geprobeerd hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van ons dorp, door mee te werken aan meerdere activiteiten die georganiseerd werden. Zo hebben wij als leden van de drumband weer met veel plezier onze medewerking verleend aan de lampionnenoptocht in het kader van st Maarten op 11 november en daarna natuurlijk ook aan de intocht van st Nicolaas. Want wat is er immers mooier dan meewerken en delen in het plezier en vreugde van deze kinderfeesten.

Daarnaast zien we met een goed en dankbaar gevoel terug op de acties – bloemenactie en enveloppenactie - die we samen met de brassband gehouden hebben. Wat is het bijzonder dat je als vereniging het gevoel hebt dat je gesteund wordt door het dorp waarin je als vereniging actief bent. Wij, als drumband, zijn blij met de vele positieve reacties die we krijgen op onze bijdrage aan verschillende activiteiten in het dorp. Daarnaast hebben wij ook nu weer mogen ervaren dat u dit ook wilt uitdrukken in een positieve bijdrage aan de laatst gehouden traditionele “enveloppenactie”.

Mede namens het muziekkorps willen wij als drumband u bijzonder hartelijk bedanken voor deze bijdrage.

De laatste weken van 2019 gaan wij als drumband nog een viertal repetities doen en gaan we ons natuurlijk ook weer volledig inzetten voor onze “traditionele kerststaafactie”. Onze leden komen in
week 50 (9 t/m 14dec.) met deze overheerlijke kerststaven, geleverd door Coopcompact Faber, bij u aan de deur. Natuurlijk hopen wij dat u ook deze laatste actie van dit jaar, die alleen door de drumband georganiseerd wordt, weer enthousiast ondersteund door deze kerststaven te kopen.

Tot slot willen wij, leden en bestuur van de drumband “de Eendracht”, u nogmaals danken voor uw steun in 2019 en u daarbij ook hele prettige en gezellige, maar ook betekenisvolle feestdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar toewensen waarin wij, als drumband in ieder geval, weer op verschillende manieren, van ons zullen laten…….. horen.

De leden en bestuur van de drumband “de eendracht”.

Info; I. van Oosten. Tel 06- 12619609.

 

activiteiten van de drumband in de maanden april en mei

 

 

4 december repetitie  
9 t/m 14 december  geen repetitie  i.v.m. kerststaafactie
18 december  repetitie  laatste repetitie 2019
25 december geen repetitie  1e kerstdag
1 januari 2020 geenrepetitie  nieuwjaarsdag
8 januari  repetitie  
15 januari repetitie  
 22 januari  repetitie  
 29 januari  repetitie  

 onze eerstkomende actie is samen met de brassband de jaarlijkse bloemenactie in week 19 (6 mei t/m 11 mei)

 

 

 

 

 

leden en bestuur