header-foto8.png

muziek/toneel

Drumband De Eendracht

Lage Herenweg 7
06-12619609
0518-411962
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Van de drumband.

De afgelopen weken had de drumband een overvol programma. Zo hebt u ons kunnen zien en horen bij de viering van st. Maarten en de intocht van st. Nicolaas.  Beide evenementen zijn vooral gericht op de jonge jeugd ( toekomst) en mogen zich dan ook verheugen in een grote belangstelling van jong en oud. Voor ons als drumband bijzonder motiverend om hieraan mee te doen en zo een bijdrage te leveren aan het welslagen van deze evenementen. Tussen deze beide optredens in heeft de drumband op een tweetal manieren mee mogen werken aan de openingsfestiviteiten van het nieuwe gemaal “De Heining”. Om op deze wijze  te mogen en te kunnen meewerken aan zo’n theatrale happening was voor ons een heel bijzondere ervaring. Om zulke bijdragen ook in komende jaren te kunnen blijven leveren zijn in ieder geval twee zaken erg belangrijk.

Ten eerste;  is het belangrijk dat wij kunnen blijven rekenen op de royale financiële steun vanuit het dorp. Daarom hopen wij dat u onze acties net zo enthousiast blijft steunen zoals u al vele jaren doet..     Daarvoor  is …………     De eerst volgende actie.

                               “ de kerststaafactie “

Evenals voorgaande jaren is er ook dit jaar weer de z. g. “kerststaafactie”. In week 50 (10 t/m 15 dec.) komen onze leden weer bij u aan de deur met de welbekende en  overheerlijke kerststaven. Deze kerststaven worden ons geleverd door de plaatselijke COOP winkel. Wij hopen ook nu weer op uw enthousiaste deelname waardoor onze laatste actie van 2018 ook weer succesvol zal blijken te zijn en zo een bijdrage kan leveren aan ons instrumentenfonds.                                                                           

Ten tweede; Wat er nog gaat komen ligt in de toekomst verborgen maar zeker is, dat wij als drumband “de Eendracht” op een enthousiaste wijze willen blijven proberen een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van Marrum en Westernijkerk Wanneer wij dit ook in de toekomst willen blijven doen is de komst van nieuwe leden beslist noodzakelijk. Daarom blijven  nieuwe leden natuurlijk altijd van harte welkom . Jong of iets ouder u/jij bent altijd welkom op de drumband. Ook wanneer u/jij al eerder lid bent geweest kom langs en deel met ons dat bijzondere drumband gevoel

Maar eerst gaan we samen de dagen rond Kerst en Nieuwjaar beleven. Wij willen u dan ook hele prettige en gezellige, maar ook betekenisvolle feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toewensen waarin wij in ieder geval weer, op verschillende manieren, van ons zullen laten…….. horen.

Info; I. van Oosten.  Tel 06- 12619609.

activiteiten van de drumband in de maand oktober,november en december

 

 

12 dec Geen repetitie i.v.m.kerststaafactie
19 dec Repetitie  
26 dec geen repetitie  i.v.m. kerstvakantie
2 jan geen repetitie i.v.m. kerstvakantie
9 jan  repetitie  
16 jan repetitie  
23 jan Repetitie  
30 jan Repetitie  
6  febr. repetitie  

 

 

 

 

 

 

leden en bestuur