header-foto12.png

muziek/toneel

Drumband De Eendracht

Lage Herenweg 7
06-12619609
0518-411962
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Van de drumband.

Van de drumband.

Wat is het bijzonder dat je als vereniging het gevoel hebt dat je gesteund wordt door het dorp waarin je als vereniging actief bent. Wij, als drumband, zijn blij met de vele positieve reacties die we krijgen op onze bijdrage aan verschillende activiteiten in het dorp. Ook nu hebben wij weer mogen ervaren dat we gesteund worden door de bewoners van ons dorp. Deze steun hebt u weer laten blijken uit een positieve bijdrage aan de “enveloppenactie” die we samen met het muziekkorps in oktober hebben gehouden.

Mede namens het muziekkorps willen wij als drumband u bijzonder hartelijk bedanken voor deze bijdrage.

Als leden van de drumband zien wij uit naar de komende straatoptredens die wij gaan verzorgen.   Op zaterdag 10 november gaat de drumband mee werken aan de lampionnenoptocht van st.Maarten. En op 17 november gaan we natuurlijk weer mee werken aan de intocht van st.Nicolaas. Wat is er immers mooier dan meewerken en delen in het plezier en vreugde van deze kinderfeesten.
Tussen deze optredens in gaat de drumband meewerken aan de opening van het nieuwe gemaal op 15 nov.

Tot slot willen wij u nu alvast wijzen op onze laatste actie van 2018; in week 50 ( 10dec. t/m 15 dec.
                                                De welbekende “kerststaafactie”

 

 In onze regio (noord-fryslân) zien we langzaam maar zeker dat steeds meer drumband verenigingen wegens een tekort aan leden gedwongen zijn er mee te stoppen. Gelukkig heeft de drumband “de eendracht marrum” nog steeds voldoende leden om door te kunnen gaan als vereniging. Ook kunnen wij nog steeds optredens verzorgen.   Maar wel hebben wij onze zorgen over de toekomst en hopen daarom serieus dat er spoedig nieuwe leden zich zullen melden. Het is daarom dat wij dit jaar weer willen starten met de opleiding van nieuwe tamboers. Wij denken dan vooral aan jeugdleden (vanaf 10 jaar). Hoe en wanneer wij dit gaan doen hoort u nog van ons. Kunnen dan alleen jongeren lid worden van onze vereniging? Nee!, ook voor u /jou bestaat uiteraard de mogelijkheid om lid te gaan worden. De leeftijd van onze leden varieert van 10 tot 60 jaar. Velen van u zijn immers al wel eens lid van de drumband geweest en zijn om uit één lopende redenen er weer mee gestopt. Misschien mist u/jij dat drumband gevoel van toen toch wel meer dan u denkt. Kom dan gerust eens langs op een repetitieavond in “de Nije Tille”. Wij zijn daar bijna iedere woensdagavond gezellig bezig. 

de leden en bestuur van de drumband "de Eendracht"

Info; I. van Oosten.    tel 06-12619609

 

activiteiten van de drumband in de maand oktober,november en december

 

 

24 okt Geen repetitie i.v.m.herfstvakantie
31 okt. Repetitie  
7 nov. Repetitie  
10 nov. straatoptreden i.v.m. st maarten
15 nov. optreden i.v.m. opening gemaal
17 nov. straatoptreden i.v.m. intocht st Nicolaas
21 nov. Repetitie  
28 nov. Repetitie  
5 dec. Geen repetitie i.v.m st Nicolaas avond

 

 

 

 

 

 

leden en bestuur