UITSNEDE-template-kopie.png

muziek/toneel

Drumband De Eendracht

Lage Herenweg 7
06-12619609
0518-411962
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Van de drumband. 

Ook de laatste actie van de drumband in 2017 is weer erg succesvol verlopen. Ondanks het slechte weer, op maandagavond viel er erg veel sneeuw en woensdagavond stevige regenval,zijn ook deze keer weer alle kerststaven verkocht. 

Daarom willen wij u allen heel erg bedanken voor uw enthousiaste bijdrage aan deze laatste actie van de drumband in 2017.

Het geeft ons de inspiratie om als drumband vol goede moed het nieuwe jaar te beginnen.

 

 In onze regio (noord-fryslân) zien we langzaam maar zeker dat steeds meer drumband verenigingen wegens een tekort aan leden gedwongen zijn er mee te stoppen. Gelukkig heeft de drumband “de eendracht marrum” nog steeds voldoende leden om door te kunnen gaan als vereniging. Ook kunnen wij nog steeds optredens verzorgen.   Maar wel hebben wij onze zorgen over de toekomst en hopen daarom serieus dat er spoedig nieuwe leden zich zullen melden. Het is daarom dat wij dit jaar weer willen starten met de opleiding van nieuwe tamboers. Wij denken dan vooral aan jeugdleden (vanaf 10 jaar). Hoe en wanneer wij dit gaan doen hoort u nog van ons. Kunnen dan alleen jongeren lid worden van onze vereniging? Nee!, ook voor u /jou bestaat uiteraard de mogelijkheid om lid te gaan worden. De leeftijd van onze leden varieert van 10 tot 60 jaar. Velen van u zijn immers al wel eens lid van de drumband geweest en zijn om uit één lopende redenen er weer mee gestopt. Misschien mist u/jij dat drumband gevoel van toen toch wel meer dan u denkt. Kom dan gerust eens langs op een repetitieavond in “de Nije Tille”. Wij zijn daar bijna iedere woensdagavond gezellig bezig. 

de leden en bestuur van de drumband "de Eendracht"

Info; I. van Oosten.    tel 06-12619609

 

activiteiten van de drumband in de maand september/oktober

3 jan geen repetitie i.v.m. kerstvakantie  
10 januari repetitie           
17 januari repetitie  
24 januari repetitie  
31 januari repetitie  
7 februari repetitie  

 

 

leden en bestuur