SPINNEWEBUITSNEDE.png

muziek/toneel

Drumband De Eendracht

Lage Herenweg 7
06-12619609
0518-411962
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Van de drumband.

Nu de winter alweer bijna halverwege is zult u misschien denken dat de drumband in een soort van winterslaap is gegaan. Het laatste wat u van ons als drumband heeft gemerkt is “de kerststaafactie” die we in de laatste weken van het vorige jaar hebben gehouden. Ook deze laatste actie in 2018 is dank zij uw enthousiaste medewerking en de inzet van onze leden weer erg succesvol geworden.

De drumband dankt u voor uw steun in 2018

Nee, de drumband houdt geen winterslaap, in tegendeel er wordt fanatiek gerepeteerd voor de activiteiten en optredens die de komende tijd ongetwijfeld weer zullen gaan plaats vinden.
Over de activiteiten die op korte of langere termijn zullen plaatsvinden hopen wij u binnenkort meer informatie over te kunnen geven.

Maar zeker is in ieder geval dat wij, als drumband “de Eendracht”, op een enthousiaste wijze willen blijven proberen een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van Marrum en Westernijkerk Wanneer wij dit ook in de toekomst willen blijven kunnen  doen is de komst van nieuwe leden beslist noodzakelijk. Daarom blijven  nieuwe leden natuurlijk altijd van harte welkom . Jong of iets ouder u/jij bent altijd welkom op de drumband. Ook wanneer u/jij al eerder lid bent geweest kom eens langs op woensdagavond in dorpshuis "de Nije tille"en deel met ons dat bijzondere drumband gevoel

 

Info; I. van Oosten.  Tel 06- 12619609.

activiteiten van de drumband in de maanden februari en maart

 

 

13 febr repetitie  
20 febr. geen repetitie  i.v.m. voorjaarsvakantie
27 febr. repetitie  
6 maart repetitie  
13 maart repetitie  
20 maart repetitie  
27 maart repetitie  
3 april repetitie  
10 april repetitie  

 onze eerstkomende actie is samen met de brassband de jaarlijkse bloemenactie in week 19 (6 mei t/m 11 mei)

 

 

 

 

 

leden en bestuur