koldijk.png

muziek/toneel

Toanielferiening Marrum e.o.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Post adres
PJ Wierstrastraat 13
9073GR Marrum

Toanielferiening Marrum e.o. is opgericht in 2008. Wij spelen ieder jaar in elk geval 1 toneelstuk voor het eigen dorp, wat vaak enthousiast ontvangen wordt door de bezoekers ervan. Wij zijn lid van het STAF en doen via deze organisatie mee aan de "toanielkriich". Hieraan meedoen betekent dat onze toneelvoorstelling beoordeeld wordt door karmasters van het STAF. Zij geven punten voor onze voorstelling die vertaald worden in een provinciale uitslag.

Ook de jeugd kan lid worden van de “toanielferiening Marrum e.o”. Wij proberen zo op een positieve manier aan de toekomst van onze vereniging te werken.

Naast de jaarlijkse uitvoering zijn wij bezig een vast onderdeel te worden van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Doarpsbelang. Een aantal van onze leden verzorgen hiervoor de uitvoering van een éénakter. Verder zijn wij beschikbaar om mee te werken aan andere activiteiten in het dorp, zo hebben een aantal van onze leden een keer meegewerkt aan de kerstmarkt.

Wij hopen op deze wijze ook een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van Marrum.
Om dit alles betaalbaar te houden hebben wij een eigen oefenruimte in de verbouwde melkstal van de fam.Osinga. Zodoende kunnen wij onze beperkte financiële middelen besteden aan ons eigenlijke doel; het bevorderen en in stand houden van het toneelspelen in Marrum.

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden van onze vereniging en dat u er voor kiest ons te steunen. Dat kan op een aantal verschillende manieren.
U kunt zich aanmelden als lid van onze vereniging
U kunt zich aanmelden als donateur van onze vereniging.
Jij kunt je aanmelden als jeugdlid van onze vereniging( vanaf 10 jaar)
U kunt zich aanmelden als sponsor van onze vereniging. Voor ondernemers bestaat zelfs de mogelijkheid om mee te doen aan de verloting; wie wordt onze hoofdsponsor het komende seizoen

Wanneer u nog vragen heeft zijn wij uiteraard bereid deze mondeling te beantwoorden.
Het bestuur “Toanielferiening Marrum e.o.”

bestuurssamenstelling na laatst gehouden ledenvergadering:

voorzitter Lourens Koldijk
secretaris Gaatske de Vries 
penningmeester Alie van Oosten
algemeen bestuurslid Agnes Nijdam
algemeen bestuurslid Sjoukje Boersma