notaris_woning_.png

Nieuws

kinderboek van Tineke de Vries-Struiksma nu ook in het Fries

Een kinderboek in het Fries: De aventoeren fan Finn en Zinzi

Aan de hand van twee zelf gehaakte eekhoorntjes ging Tineke de Vries-Struiksma uit Marrum aan de slag met het schrijven van een kinderboek. Door illustraties voor foto’s te vervangen, wordt het boek voor kinderen nog echter.
In 'De aventoeren fan Finn en Zinzi - Wat belibje Finn en Zinzi leuk en spannende aventoeren' worden de jonge lezers meegenomen wanneer Finn en Zinzi een middagje gaan spelen. In juli 2022 verscheen dit boek al in het Nederlands, maar nu is het ook in het Fries beschikbaar. Dit leuke kinderboek wordt vanaf vrijdag 14 april uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Finn en Zinzi, twa iikhoarntsjes, prate op in middei ôf om te boartsjen. Se beslute om in eintsje te fytsen. Ûnderweis komme se fan alles tsjin en sa wurdt it in spannende en leuke middei. Bisto benijd nei wat se allegear meimeitsje?
Een deel van de opbrengsten van het boek zal gedoneerd worden aan Kika, Stichting Spieren voor Spieren, en Stichting Hoogvliegers.

Over de auteur

Tineke de Vries-Struiksma (Tsjummearum, 1954) studearre de ynterne oplieding sikefersoarging yn Noard-Burgum en ferpleechkunde oan de Noardlike Hegeskoalle yn Ljouwert. Njonken in húshȃlding en in baan wie hantwurkjen ien fan har hobbys. It like har moai om haakte ȗntwerpen, geskikt foar in ferhaal, yn in berneboek te setten. Nei goed 42 jier wurke te hawwen yn ’e soarch begȗn se har earste berneboek te skriuwen. De avonturen van Finn en Zinzi, de Nederlȃnske fersy, wie har debútberneboek. No is itselde ferhaal ek yn it Frysk ferskynd as De aventoeren fan Finn en Zinzi.

Boekgegevens
Titel: De aventoeren fan Finn en Zinzi - Wat belibje Finn en Zinzi leuk en spannende aventoeren
Auteur: Tineke de Vries - Struiksma
Verschijningsdatum: 14-04-2023 Aantal pagina's: 44
ISBN: 9789464686265 Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 16,99 Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België