header-foto12.png

Nieuws

Theater op locatie door toanielferiening Marrum e.o.

Omdat we in de wintermaanden helaas geen activiteit op toneelgebied konden organiseren, hebben we de planning aangepast en zijn we nu druk aan het repeteren!

Wat gaan we doen? Iets nieuws en anders! We gaan theater maken op een andere locatie dan dat we gewend zijn. Waar we dat gaan doen maken we nog niet bekend maar het wordt zeker leuk!

toneel op locatie Marrum 2

Wat gaan we doen? We gaan de stukken De bleate wierheid en Foarut sjen spelen. Beide zijn een komische eenakter en samen vormen zij het programma van de avond waarbij het publiek halverwege de avond gaat wisselen van locatie.

Waar gaat het stuk over en wie spelen mee? De bleate wierheid speelt zich af in een atelier en zal gespeeld worden door Janke Bouma, Sjoukje Boersma en Jelle Cornelis van Gunst. De kunstenaar van het atelier heeft een bijzondere fascinatie met benen waar de dames wel enthousiast van worden. Foarut sjen speelt zich af op een camping waarbij Gaatske de Vries en Mirthe Boeijenga de rollen voor hun rekening nemen. De ene dame probeert los te komen uit haar blikken gevangenis en de andere wil niet over haar verleden praten en is heel gesloten. Samen komen ze erachter dat blijven hangen in het verleden geen zin heeft maar dat vooruitkijken een open toekomst biedt!

Wanneer is het? De avond staat gepland voor 2 juli.

Het aftellen naar de generale repetitie is begonnen, de laatste aanpassingen worden nog gedaan en natuurlijk begint de spanning toe te nemen want nog twee weken en dan is het zo ver, dan sil it heve! Dan staan de spelers op de planken om hopelijk jullie een hele leuke avond te bezorgen!

De start is om half acht bij het dorpshuis De Nije Tille. Vanaf daar zal nadere informatie worden gegeven en gaan we te voet naar de verschillende locaties waarbij we ongeveer 10 minuten onderweg zijn. Op de locaties zelf is er de mogelijkheid om te zitten. Pas je kleding deze avond aan op de buitentemperatuur om een koude avond te voorkomen!

Dus koop snel je kaartje bij de COOP in Marrum en dan zien we jullie graag op zaterdag 2 juli!