P1020838-1500x1102UITSNEDE.png

Nieuws

Theater op locatie door toanielferiening Marrum e.o.

Omdat we in de wintermaanden helaas geen activiteit op toneelgebied konden organiseren, hebben we de planning aangepast en zijn we nu druk aan het repeteren!

Wat gaan we doen? Iets nieuws en anders! We gaan theater maken op een andere locatie dan dat we gewend zijn. Waar we dat gaan doen maken we nog niet bekend maar het wordt zeker leuk!

Wat gaan we doen? We gaan de stukken De bleate wierheid en Foarut sjen spelen. Beide zijn een komische eenakter en samen vormen zij het programma van de avond waarbij het publiek halverwege de avond gaat wisselen van locatie.

Waar gaat het stuk over en wie spelen mee? De bleate wierheid speelt zich af in een atelier en zal gespeeld worden door Janke Bouma, Sjoukje Boersma en Jelle Cornelis van Gunst. De kunstenaar van het atelier heeft een bijzondere fascinatie met benen waar de dames wel enthousiast van worden. Foarut sjen speelt zich af op een camping waarbij Gaatske de Vries en Mirthe Boeijenga de rollen voor hun rekening nemen. De ene dame probeert los te komen uit haar blikken gevangenis en de andere wil niet over haar verleden praten en is heel gesloten. Samen komen ze erachter dat blijven hangen in het verleden geen zin heeft maar dat vooruitkijken een open toekomst biedt!

Wanneer is het? De avond staat gepland voor 2 juli.

Waar kan nadere informatie gevonden worden? Binnenkort zullen de posters opgehangen worden in het dorp en zal de facebook pagina bijgewerkt worden. Daarnaast zal ook in het juni nummer van het sportblad meer detailinformatie gegeven worden.

Wat te doen? Reserveer 2 juli alvast in jullie agenda!