POES-UITSNEDE.png

Nieuws

Brassband treedt 22 mei samen met Gurbe Douwstra op

Zondag 22 mei willen we u van harte uitnodigen op ons concert! Het concert van de Hoop;

Door de Covid 19 pandemie zijn we allemaal geraakt. Het dorpsleven, de cultuur, de gemeenschap en alle verenigingen etc. alles stond stil. Gelukkig hebben wij als muzikanten de draad weer op mogen pakken; met alle maatregelen van dien. Vandaar dat wij dit concert ook het concert van de Hoop hebben genoemd. Hopen dat er weer een periode aanbreekt dat we ons weer vrij kunnen bewegen, samen te zijn en ons muziek weer kunnen laten horen. Muziek als een warme verbindende factor, muziek die voor elk vaak wel een betekenis heeft en gevoel oproept. Wij willen dit graag weer samen met u doen en nodigen u dan ook graag uit op ons concert.

Wij zijn dan ook erg enthousiast u te kunnen vertellen dat wij samen met Gurbe Douwstra gaan optreden. We gaan diverse liedjes van Gurbe met Gurbe spelen. Zoals ‘Cliffs of Moher’ dit nummer staat al jaren op nummer 1 in de Fryske top 100. Dit gaat over een man die zijn vrouw meeneemt naar het land van zijn dromen, betoverend op de high cliffs of Moher. Een mooi verhaal vertolkt in dit prachtige lied.

Het belooft een mooie afwisselende middag te worden waarin wij Gurbe Douwstra bij een aantal liedjes gaan begeleiden, hij een aantal stukken solo zingt en wij ook als brassband een aantal stukken gaan spelen.
U komt toch ook ?
Wanneer: 22 mei 2022
Waar: Godesharduskerk kerk te Marrum
Aanvang: 15:30
De toegangskaarten zijn verkrijgbaar/ te reserveren bij de Coop te Marrum, (max. 2 kaarten per persoon). De kaarten zijn gratis.


Nieuwe leden zijn welkom!!
Mocht u naar aanleiding van dit stuk nou ook enthousiast zijn geworden en wilt u of uw kinderen ook graag een instrument spelen. Of speelt u al een instrument? De brassband kan nog wel nieuwe leden gebruiken. Komt u gerust eens langs, we repeteren op dinsdag avond in het dorpshuis van Marrum, van 19:30 – 21:30
Een muzikale groet van Brassband de Eendracht