4_mei_herdenking_.png

Nieuws

Mobyl op moandei in Marrum

Begin 2022 hopen de organisatoren weer te kunnen starten met een nieuwe ronde Mobyl op Moandei in Marrum. Ze kijken er naar uit om weer een leerzame en gezellige training te geven in het Doarpshûs De Nije Tille.

Het doel van de valpreventietraining is het voorkomen van valongevallen bij ouderen. Door middel van bewustwording van risicofactoren en verbetering van balans, mobiliteit, conditie en toename van zelfvertrouwen. Daarnaast het sociale aspect van belang.

Boukje Dijkman zal net als voorgaande rondes de valpreventietraining geven. De vrijwilligers zullen er voor zorgen dat er na afloop van de training een heerlijk vers bereide maaltijd klaarstaat.

Voordat er een datum geprikt kan worden, zullen we eerst de nieuwe coronamaatregelen van de overheid moeten afwachten. Wil je meer informatie en/of wil je je alvast opgeven? Laat het ons weten en zodra we van start kunnen, geven wij definitief bericht.

Opgave kan via:

Fred Prummel – 06-52071409

Boukje Dijkman – 06-13911179 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bakker Training Therapie – 0582573410 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobyl op Moandei in Marrum is een samenwerking van Ouderenbeleid Meiinoar Ien Marrum, Noard East Fryslan, Doarpshûs De Nije Tille en Bakker Training Therapie.