tempeltje_.png

Nieuws

Uitslag fotowedstrijd op 4 september

Ben je ook zo benieuwd naar de mooiste foto’s van Marrum en omgeving? En wie de winnaars zijn?

Eind augustus hebben we bijna 30 foto’s mogen ontvangen voor de Fotowedstrijd ‘Marrum op ‘e kaart’. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt op dit moment de foto’s. Zij ontvangen de foto’s anoniem, zodat ze niet weten wie de foto heeft gemaakt.

De jury bestaat uit: Wilma Frankena en Yvonne Mulder, beiden uit Holwerd. Wilma Frankema is in haar vrije tijd fotograaf, zie voor meer informatie op wilmafrankema.com. Yvonne Mulder is grafisch vormgever bij studio Mauronne. Haar webwinkel Sweet Yearning had enige tijd een winkel in de zuivelfabriek van Marrum. 

Alle inzenders ontzettend bedankt voor de mooie inzendingen! We publiceren alle foto’s na 4 september op marrumonline.nl.

Prijsuitreiking?
Op zaterdag 4 september 16-16.30 uur, worden de winnnaars bekend gemaakt. Locatie: Dorpshuis De Nije Tille (Ringweg Marrum). Er is dan ook Open Huis. Meer informatie staat op de flyer van het Dorpshuis.

Er zijn drie prijzen. De winnaars ontvangen een cadeaukaart van de COOP en natuurlijk de ‘eer’ om de eigen foto op een ansichtkaart afgedrukt te krijgen. Tijdens de Open Huis vertellen we er meer over.

Tot dan!

Titia Jippes
Nathal Prins