kerk__winter_.png

Nieuws

MGVV Volleybalnieuws

Het seizoen 2020-2021 waarin we niet konden trainen door de coronamaatregelen hebben we op 21 juni, zoals we dat gewend zijn afgesloten met een gezamenlijke barbecue. Het was de langste dag en ook het begin van de zomer, maar toch hadden we niet het tropische weer wat je graag hebt bij zo’n activiteit. Daarom zijn we overgestapt naar plan b en kwam iedereen gezellig bij elkaar in de schuur bij Miranda.

Onze trainer Henk ontpopte zich tot een ware grillmeester, waardoor wij mooi de tijd hadden om wat bij de kletsen. Want ja, dat hebben we het afgelopen seizoen misschien nog wel het meest gemist. De gezelligheid en het kletsen tijdens de trainingen en in de kleedkamer.

Op maandag 23 augustus onze trainingen weer starten we onze training weer op. We beginnen, zolang het weer het toelaat met trainingen in de sportkooi. Later in het seizoen verplaatsen we de trainingen weer naar de gymzaal is het plan. We hebben ook weer een team aangemeld voor de recreatieve dorpencompetitie in de sporthal in Ferwert.

Wil je ook een keer meedoen met de training om te proeven of volleybal ook iets voor jou is?  Kom dan gerust langs op maandagavond om kwart voor acht. We ruimen bij de training ook altijd genoeg tijd in om een onderling partijtje te spelen.

Tot ziens!

Rixt, Miranda, Sietske, Ukie, Jolanda, Bernadette, Mennie, Sjoukje, Titia en Henk

mgvv volley 01