UITSNEDEstation.png

Nieuws

Wie wordt Marrumer Kat 2015?

Tot 1 december kunt u nog uw suggesties doorgeven wie er volgens u of uw verenigingsbestuur in aanmerking komt voor de eretitel Marrumer Kat 2015.

Ieder jaar beslist het kattenlegioen, bestaande uit degenen die in het verleden tot Marrumer kat zijn benoemd, wie de eventuele nieuwe Marrumer kat wordt. Vorig jaar werd in plaats daarvan een beukenboom, de vrijwilligersboom, aangeboden als waardering voor alle vrijwilligers in onze dorpen op kerkelijk, maatschappelijk, cultureel en sportgebied. 

Voor de besluitvorming wie er bij de nieuwjaarsreceptie van 2015 tot Marrumer Kat wordt benoemd, ontvangt men graag uw suggesties. Besturen van verenigingen e.d. maar ook individuen wordt daarom hierbij gevraagd welke persoon of personen uit Marrum of Westernijtsjerk hiervoor in aanmerking zou(den) komen. Uw suggestie kan, met een korte motivering, schriftelijk worden ingeleverd bij AEde van der Beek, Kerkpad 1 in Marrum. De kattencommissie (een selectie van het inmiddels omvangrijke kattenlegioen) ziet uw ideeën hiervoor heel graag voor 1 december tegemoet. De binnengekomen suggesties kunnen dan worden meegenomen in de besluitvorming. Het is overigens geen zekerheid dat er ieder jaar een Marrumer kat wordt benoemd.