AANZICht.png

Nieuws

Juf Anneke 40 jaar in het onderwijs

Donderdag 7 november 2019 vierden leerlingen, ouders en personeel van CBS Aasterage dat juf Anneke van der Wal – Soepboer 40 jaar kleuterjuf is.

Tijdens de strenge winter van 1979 stond ze voor het eerst voor de klas in Sneek op de Prinses Margrietschool. Sinds het schooljaar 1979 - 1980 gaf ze les op de Koningin Julianaschool in Kollum. Vanaf januari 1986 was ze werkzaam op CBS It Fundamint in Hallum en vanaf 1999 op CBS Aasterage in Marrum.

Juf Anneke is een bevlogen juf die zich met hart en ziel inzet voor haar kleuters.

Donderdag 7 november ’19 was het feest op CBS Aasterage. Om 8.30 uur werd juf Anneke feestelijk onthaald op het schoolplein. Daarna was er een spelletjescircuit met als thema ‘juf Anneke’. Vervolgens ging de hele school naar de gymzaal van Marrum voor de Coolkidsparty.

Om 12.00 uur lunchte de hele school in dorpshuis De Nije Tille. Ouders hadden heerlijke hapjes gemaakt. De kinderen zongen voor haar de liedjes ‘Alles is sa machtich moai’ van Hendrik van der Meer en een eigen feestlied voor juf Anneke. Na afloop van de lunch kreeg juf Anneke veel cadeaus van collega’s en kinderen.

Om 14.00 uur kwamen veel ouders om haar te feliciteren. Daarna was er nog een gezellige nazit.

Vrijdag 29 november ’19 is er voor het team van CBS Aasterage en genodigden nog een etentje om te vieren dat juf Anneke al 40 jaar juf is.

jubileum juf Aasterage1

jubileum juf Aasterage2

jubileum juf Aasterage3 jubileum juf Aasterage4

jubileum juf Aasterage5

jubileum juf Aasterage6

jubileum juf Aasterage7

(Foto's: CBS Aasterage)