POES-UITSNEDE.png

Nieuws

Nieuwbouw Oudhuisterwegje start in september

In Marrum realiseert Wonen Noordwest Friesland aan het Oudhuisterwegje acht nieuwe energiezuinige huurwoningen op de plek waar 12 huurwoningen afgebroken zijn.

Twee van de nieuw te bouwen woningen zijn levensloopgeschikt. Deze woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. Heel geschikt voor mensen die alles gelijkvloers willen hebben. De overige zes woningen zijn kleine en comfortabele 1 à 2 persoonswoningen voorzien van twee slaapkamers op de verdieping.

Alle woningen zijn energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voor de verwarming van de woning wordt er gebruik gemaakt van een luchtwarmtepomp. Dit betekent ook dat er geen gasaansluiting aanwezig is.

Bouwbedrijf Lont start in september 2019 met de bouw van deze woningen. De verwachting is dat de woningen medio 2020 worden opgeleverd.

Deze woningen zijn in de verhuur gegaan! Reageren kan tot uiterlijk maandag 2 september a.s. 12.00 uur via de website www.wonennwf.nl

Marrum impressie 1 2pers woning Oudhuisterwegje
impressie van de 1 à 2 persoonswoningen