AANZICht.png

Nieuws

Oproep Doarpenstriid 'De Grote Optocht'

Van de stichting Doarpenstriid is het verzoek binnen gekomen bij Doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk om mee te doen met onze dorpen aan ‘De Grote Optocht’. Welk dorp in Noardeast-Fryslân en Dantumadiel maakt de mooiste praalwagen? De praalwagens gaan in optocht door een route in Dokkum op 30 en 31 augustus 2019. Voor de mooiste wagens zijn geldprijzen te winnen en er is een publieksprijs. Voor het bouwen van de wagen is een startbedrag beschikbaar.

Langs deze weg willen wij jullie vragen als inwoners van ons dorp of jullie mee willen doen aan het mooie initiatief voor deze optocht. Het idee is om te komen tot zoiets als de allegorische optocht in Sint Nicolaasga. Er worden mensen gezocht die hierin het voortouw willen nemen, om verschillende mensen, verenigingen, bedrijven of instellingen etc. uit de dorpen bij elkaar proberen te krijgen om gezamenlijk een prachtige wagen te bouwen. Het doel is ook een brede en sociale samenwerking in het dorp!

Langs deze weg de oproep voor onze inwoners om zich aan te melden voor deelname.

Graag doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van de bestuursleden van Doarpsbelang of u hiervoor interesse hebt. Voor meer informatie of vragen kunt u ook contact opnemen bij de stichting Doarpenstriid via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk is geen organisator van deze activiteit)