UITSNEDEstation.png

Nieuws

Klaaikroegentocht op 27 oktober

Dit jaar vindt de 14de editie van de Klaaikroegentocht plaats. De datum is zoals u van ons gewend bent, met de wisseling van zomer- naar wintertijd: zaterdag 27 oktober a.s. vanaf 22.00 uur.

Je kunt een armband kopen bij de deelnemende cafés. Deze kosten 12.50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Voorverkoop start vanaf donderdag 4 oktober a.s. Op vertoon van de armband kun je bij alle 3 de locaties naar binnen, en gebruik maken van het taxivervoer dat pendelt tussen de locaties. Het vervoer rijd van 22.30 uur tot 03.00 uur. Munten zijn in al de drie cafés te gebruiken.

De locaties zijn: café De Steeg in Holwerd. Hier spelen Auke en Ellen. Café 't Hoekje in Ferwert. Hier speelt Marco TC. Nieuw dit jaar is café Het Nijlpaard in Marrum waar Grutte Geart zal optreden.

Binnenkort starten we nog een deel en win aktie voor gratis toegang. Houd de facebookpagina dus in de gaten. Kortom we heten jullie weer graag welkom op de 14 de editie.

One road, three bars and a lot of fun !!!

Ingestuurd door W. Bouma

Wil jij ook aandacht voor je evenement of ander nieuws in Marrum: je kunt een aankondiging, flyer, verslagje en foto's mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!