P1020838-1500x1102UITSNEDE.png

Nieuws

Klaas Jongboom 50 jaar in dienst bij WIFO

Onze dorpsgenoot Klaas Jongboom viert dit jaar een bijzonder jubileum bij WIFO Anema BV, naar aanleiding waarvan marrumonline het onderstaande persbericht en foto's van WIFO ontving:

50 jaar in dienst bij WIFO-Anema BV, een mijlpaal voor Klaas Jongboom

Dit jaar viert WIFO-Anema BV een heugelijk feit. Klaas Jongboom is maar liefst 50 jaar in dienst. Dit is een ongekende mijlpaal voor Klaas maar ook voor WIFO als organisatie. Het is namelijk de eerste keer in de historie van WIFO dat dit plaatsvindt. Dit jubileum werd afgelopen vrijdag dan ook uitgebreid gevierd met collega's, familie en vrienden.

Als 15 jarige is Klaas begonnen bij WIFO. Het was toen 1967 en WIFO bestond pas 6 jaar. Wat niemand toen wist was dat Klaas hier de 50 jaar vol zou maken. Klaas begon als productiemedewerker maar wist al snel een meer coördinerende rol op zich te nemen. Het grootste gedeelte van zijn loopbaan heeft Klaas dan ook de functie van productieleider bekleed, wat hij met hart en ziel heeft gedaan. Klaas heeft in zijn functie eraan bijgedragen dat WIFO als één van de eerste organisaties in Nederland is gaan werken met een CO2 lasapparaat en een lasrobot.

Zijn enthousiasme, gedrevenheid en nieuwsgierigheid hebben Klaas tot een zeer gewaardeerd collega gemaakt. Daarnaast heeft Klaas altijd oog gehad voor zijn collega's en stond hij altijd voor hen klaar. De afgelopen jaren heeft Klaas een stapje terug gedaan maar afscheid nemen was er niet bij. Klaas zet zich nog altijd met veel enthousiasme in voor verschillende projecten binnen de organisatie.

Als waardering voor zijn inzet en loyaliteit over deze 50 jaar heeft Klaas afgelopen vrijdag een eigen plein gekregen in de fabriekshal van WIFO, genaamd het Klaas Jongboomplein. Daarna is de dag afgesloten met een groot feest.

wifo jongboom 2800x481

wifo jongboom 3800x532