header-foto12.png

Nieuws

It moaiste fan Fryslân

Hebt u al gestemd op It Moaiste fan Fryslân? Uit de nominaties die eerder gedaan zijn, heeft een jury een top 100 samengesteld verdeeld over 10 categorieën. Tot 1 juli kan per categorie worden gestemd. De categoriewinnaars strijden vanaf begin juli om de titel ‘It Moaiste fan Fryslân’.

It Moaiste fan Fryslân is een gezamenlijk project van Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Omrop Fryslân. Uit de TOP 100 worden in 2018 routes samengesteld voor gasten uit binnen- en buitenland, die tijdens Leeuwarden/Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa onze provincie bezoeken.

Blikvanger in de advertenties voor deze 'beautycontest' is 'ons' Marrumer Zeedijktempeltje. De foto staat symbool voor de zeedijk langs de Friese Waddenkust, die genomineerd is in de categorie vervoer, energie en bescherming. In deze categorie staat de zeedijk stijf bovenaan. (Als u gestemd heeft, komen de percentages in beeld.)

Hoe kunt u stemmen? Ga naar de website itmoaistefan.frl, wacht dan lang of heel erg lang (afhankelijk van of u in een grijs dan wel wit gebied woont wat internetsnelheid betreft), en als u de website eindelijk goed in beeld hebt kunt u gaan stemmen!

(foto afkomstig van itmoaistefan.frl)