header-foto10.png

Nieuws

Van de drumband

Op zaterdag 8 oktober heeft de drumband haar 60 jarig bestaan gevierd. Toen moest blijken of de voorbereidingen voldoende waren geweest en de juiste keuzes voor dit jubileumfeest waren gemaakt.

Nu wij terug kunnen zien op dit feest hebben wij als leden van de drumband zeker wel het gevoel dat de juiste keuzes zijn gemaakt. Wij hebben in ieder geval geweldig genoten van de vele enthousiaste en positieve reacties die we hebben gekregen op wat TAKOSTU en ADVENDO hebben gebracht tijdens de “streetparade” en hun shows op het sportveld. Wij zien er daarom met een zeer goed gevoel op terug dat wij als drumband deze programma onderdelen van ons feest, duidelijk bedoeld voor ons dorp, konden delen met zo’n grote publieke belangstelling. Voor de leden en oud-leden, samen met hun partners,was het gezamenlijk chinees buffet een bijzonder moment waarop vele herinneringen aan hoogte- en diepte punten werden gedeeld en uitgewisseld. Ook het slotstuk van ons jubileumfeest, een imponerend en enthousiast optreden van slagwerkgroep”AFSLAG SNEEK”, werd bijgewoond door een talrijk publiek. Een publiek dat duidelijk liet merken volop te genieten van wat er door deze slagwerkgroep gebracht werd. Voor de jubilarissen van onze vereniging werd het dan ook een heel bijzondere ervaring om, na een optreden met de eigen drumband, in zo’n volle en enthousiaste zaal gehuldigd te worden voor hun jarenlange inzet voor onze vereniging.
Kortom een dag waar wij met gepaste trots op terug zien maar die echt een succes is geworden door de grote en enthousiaste publieke belangstelling. De enthousiaste medewerking van de showbands en slagwerkgroep en natuurlijk de talrijke vrijwilligers die zich hebben ingezet voor het laten slagen van dit jubileumfeest.
Voor iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan ons jubileumfeest, willen wij als drumband “de Eendracht” figuurlijk de hoed afnemen en zeggen:

Onze welgemeende dank

(foto: Bram Buruma)