kerk__winter_.png

Nieuws

Oranjefonds verstrekt € 15.000 aan dorpshuis De Nije Tille

Het dorpshuis van Marrum-Westnijkerk wordt weer van deze tijd gemaakt waarbij tevens een biljartlokaal gerealiseerd zal worden waarin twee biljarttafels geplaatst zullen worden. Hiermee wordt invulling gegeven aan de behoefte die er in Marrum en de regio is om te kunnen biljarten. Het bedrag is toegekend voor het herinrichten van de ruimte.

Het Oranje Fonds steunt jaarlijks ruim 7.500 sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met € 27,4 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Voor informatie over het Oranje Fonds neemt u contact op Rosanne Prinsen, adviseur pers en publiciteit, telefoon: 030-2339345