header-foto8.png

Nieuws

Oproep i.v.m. Oldtimer-brommer

Soms komt er een bijzondere mailtje binnen bij marrumonline.nl, zo ook deze week. Bernardo Gerritsen uit Wehl vroeg of wij meer wisten over degene die vroeger eigenaar van zijn oldtimer-brommer is geweest. De Sparta-brommer is namelijk eigendom geweest van een Hoekstra uit Marrum. 

Bernardo Gerritsen mailde het volgende: "Ik heb misschien een rare vraag, ik ben op zoek naar de heer Hoekstra uit Marrum die vroeger op een Sparta Fp50 TV uit 1955 heeft gereden. Ik ben nl. bezig met het restaureren van deze oude brommer.
Ik had gegevens op gevraagd bij het CODA in Apeldoorn en kreeg de gegevens door dat de eigenaar de heer Hoekstra uit Marrum was geweest.Misschien is het de eerste eigenaar of een latere koper geweest dat weet ik verder niet.
Daarom mijn ongewone vraag misschien dat u heel toevallig weet of er toen in die tijd ene heer Hoekstra uit uw plaats op deze brommer heeft gereden en u mij hier mee verder kunt helpen naar de oude gegevens van deze brommer."

Er is een verkoopdatum van de brommer bekend: 18-02-1955.

De websiteredactie van marrumonline weet zo geen antwoord en roept daarom de hulp in van u. Weet u hier meer over, weet u wie de eigenaar geweest is, meld het dat alstublieft aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen wij die doorgeven aan de huidige eigenaar en hem misschien in contact laten kopen met (familie van) de oorspronkelijke eigenaar.