tempeltje_.png

Nieuws

Dorpsschouw op 10 september

Een bericht van doarpsbelang:

Gemeente Ferwerderadiel, Wonen Noordwest Friesland en verenigingen van dorpsbelang willen samen met de inwoners de leefbaarheid in de dorpen van Ferwerderadiel verbeteren. Om dat te bereiken is o.a. afgesproken om eens in de 2 a 3 jaar een schouw te houden in alle dorpen.

Wat houdt een dorpsschouw in?
Tijdens een dorpsschouw wordt samen met een afvaardiging van het dorp gekeken naar kleine zaken die met de leefbaarheid te maken hebben. Na de schouw wordt er een verslag van de aandachtspunten en de aanpak gemaakt. De aanpak kan zijn dat de gemeenten, dorpsbelang of Wonen Noordwest Friesland actie onderneemt. Soms is ook het verhelderen van beleid al voldoende.

Wanneer:
Marrum is op donderdagmiddag 10 september aan de beurt.

Wat te doen?
Graag horen we wat u bezig houdt, waar u zich aan stoort of wat u graag veranderd wilt hebben. Kleine dingen die de leefbaarheid zouden kunnen verbeteren en die zonder al te veel moeite kunnen worden aangepakt. U kunt uw punt(en) doorgeven aan dorpsbelang via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een bestuurslid van doarpsbelang aan te spreken. Op de verenigingspagina van doarpsbelang kunt u de namen van de bestuursleden vinden.

Groet,

Bestuur doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk