molen_in_de_winter.png

Nieuws

Marrumonline is vernieuwd

Misschien ziet u het niet direct, maar onze website is vernieuwd. De opmaak is niet wezenlijk veranderd, 

maar met de wijziging van webhost zijn er tegelijk wat (kleine) dingen op de site veranderd: de nieuws- en agendapagina's zien er wat anders uit dan u gewend was. Bij de nieuwsberichten hebben we nu meer mogelijkheden om foto's toe te voegen. Ook de kalender op de welkompagina is anders, wat u merkt als u met de muis op de gele data schuift of klikt.

En vanaf onze website kunt u nu rechtstreeks doorklikken naar onze facebook- of twitterpagina. Hoe? Rechtsbovenaan de website ziet u deze logo's van facebook en twitter:
 als u op het betreffende logo klikt, gaat u naar onze facebook- of twitterpagina.

Verder worden steeds wisselend drie logo's getoond van ondernemers die op de website vermeld staan. Daarmee kan direct worden doorgeklikt naar de website of naar meer informatie van de ondernemer.

We hopen dat u marrumonline geregeld zult (blijven) bezoeken om op de hoogte te blijven! Hebt u informatie, foto's, agenda-items of andere opmerkingen of vragen voor marrumonline, dan kunt u die mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als websiteredactie (Anne, Irene, Menze en Titia) kunnen we de site dan steeds actueel houden.