header-foto10.png

Gezondheidszorg

Huisartsenpraktijk

De apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gevestigd in it Doktershûs, Foswerterstrjitte 73 te Ferwert.

Alle informatie over de praktijk en ook over die in Hallum en Burdaard is te vinden op of via www.huisartsenferwerderadiel.nl

Bakker Training I Therapie

Bakker Taining | Therapie heeft een dependance in Dorpshuis De Nije Tille, Ringweg 21, in Marrum. Het contact gaat via de vestiging in Hallum: 0518-431819; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie op de website www.fysiotherapiestiens.nl

Leaf Verloskundigen

Leaf Verloskundigen is een kleinschalige praktijk met 2 betrokken verloskundigen, Hilda Marjan Graafsma en Doetie Bakker.

Er zijn twee spreekuurlocaties: in Marrum en Stiens. Maatwerk, extra tijd voor controles en betrokkenheid voor de zwangere en haar gezin zijn de speerpunten van de praktijk.

Ringweg 25
9073 HG Marrum 
Extra spreekuurlocatie: Langebuorren 1 Stiens

Bereikbaarheid: 
Tel: 06-31978031  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie op de website: www.leaf-verloskundigen.nl

Praktijk Gezondheidszorg Noord-Friesland

De Praktijk Gezondheidszorg Noord-Friesland van beroepstherapeut Albertien Jongmans is gevestigd aan de Lage Herenweg 30, 9073 GD Marrum.

Bereikbaarheid: 
Tel: 06-10090092 |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie op de website: www.praktijkgezondheidszorg.nl