POES-UITSNEDE.png

muziek/toneel

Drumband De Eendracht

Lage Herenweg 7
06-12619609
0518-411962
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Info; I. van Oosten. Tel 06- 12619609.

Van de drumband.

Na een bijna niet voor te stellen stilte van bijna een halfjaar waar wij, drumband en brassband ons niet hebben kunnen laten horen, is bijna ongemerkt het voorjaar weer aangebroken. De tijd waarin de klok weer een uur vooruit gezet moet worden, waarin de buitenactiviteiten weer plaats gaan vinden, waarin u ons als drumband weer hoopt te zien en te horen bij onze straatoptredens. Waarin u de brassband vast al wel  gemist zult hebben. Maar ook de tijd dat u uw tuin weer op orde wilt brengen met nieuwe planten en bloemen die u dan vaak kocht tijdens onze “traditionele bloemenactie”.

Heel graag zouden wij, als drumband en brassband, zien dat dit beeld ook dit jaar weer zo ingevuld zou kunnen worden. Maar helaas wegens   . . . . . . . .  de reden zal u allen bekend zijn.
Het gaat  ons de eerst komende tijd nog niet lukken om als verenigingen repetitieavonden te organiseren. Ook gaat het  niet lukken om straatoptredens te doen, dus de gebruikelijke medewerking van drumband en brassband aan de a.s. dodenherdenking kan niet verleend worden.
Of er dan voor de zomer nog straatoptredens komen in het kader van de anjercollecte en een dorpsfeest zal nog afgewacht moeten worden.

Zeker is in ieder geval wel dat de bovengenoemde “traditionele bloemenactie” ook dit jaar weer niet door kan gaan.

Uiteraard hopen wij met u dat er weer andere en ook betere tijden zullen gaan komen. Waarin  wij samen weer die dingen kunnen gaan doen welke het dorpsleven kleur geven. De drumband gaat er vanuit dat we na de zomer weer een aantal straatoptredens kunnen gaan doen. En dat het dan ook weer mogelijk zal zijn dat onze volgende acties; enveloppenactie en kerststaafactie wel doorgang kunnen vinden.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur en leden

 

activiteiten van de drumband in de maanden maart en april

 

   
      
     
     
     
     
     
     
     

 

  

 

 

leden en bestuur