header-foto12.png

muziek/toneel

Toanielferiening Marrum e.o.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Post adres:
Ringweg 47
9073 HJ Marrum

De naam van onze vereniging geeft het al duidelijk aan waar wij ons mee bezig houden, wij zijn dol op toneel spelen! Wij zijn een enthousiaste vereniging met zowel oudere als jongere leden. Tevens hebben we ook een groep jeugdleden die de eerste stappen op het toneel zetten of al gezet hebben. Hier zijn we heel erg blij mee en we hopen dat de jeugd in de toekomst ook met de volwassenen mee kunnen spelen!

Gedurende het jaar proberen wij meerdere voorstellingen op te voeren, waarbij we streven naar in ieder geval één grote voorstelling, een voorstelling door onze jeugdleden en een klein stuk die vaak opgevoerd wordt bij de nieuwjaarsreceptie van een aantal verenigingen uit ons dorp. Maar mochten er andere activiteiten in het dorp zijn dan leveren we daar ook graag een bijdrage aan.

Lijkt het je leuk om met ons mee te spelen, geef je dan op! Je bent welkom vanaf 10 jaar.

Volg ons ook op Facebook of op Instagram, daar posten we regelmatig de activiteiten waar we mee bezig zijn.

Mochten er vragen zijn, neem gerust contact met ons op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van onze bestuursleden aan.

Het bestuur Toanielferiening Marrum e.o.

Voorzitter           Lourens Koldijk
Secretaris           Annemieke de Haan
Penningmeester  Alie van Oosten
Algemeen lid      Sjoukje Boersma