4_mei_herdenking_.png

Nieuws

Verhalenavond op 17 november 2023

Dit jaar willen we graag weer een verhalenavond in Marrum houden. De verhalenavond is in de hele provincie op vrijdag 17 november. Locatie is ook dit jaar het dorpshuis van Marrum-Westernijtsjerk. Thema is “mijn reis”. Noteer alvast 17 november in uw agenda! 

Terugblik
In 2018, 2019 en 2022 deed Marrum mee aan de Friese verhalenavond. Samen met Ton en Renee van voormalig herberg Godot, begonnen we met de verhalenavond tijdens de Culturele Hoofdstad 2018. In 2018 waren er ruim 20 bezoekers, 4 vertellers en de NOS was van de partij! De verhalenavond van 2019 was bijzonder met meer dan 75 bezoekers. Ook bijzonder waren de verhalen, die opborrelden door het thema “As stiennen prate koene...”. Nu herberg Godot er niet meer is, konden we in 2022 gebruik maken van een mooie zaal in het dorpshuis. Er waren deze winterse avond zo’n 50 bezoekers en vier vertellers met boeiende en soms heel persoonlijke verhalen rond het thema ‘De ommekear’. Dit jaar kunnen we weer terecht in het dorphuis.

Verhaal vertellen?
We zijn op zoek naar verhalenvertellers voor deze avond. Weet jij iemand die een mooi verhaal kan/wil vertellen of wil je zelf een verhaal vertellen, neem dan contact op met Titia of Nathal.

Thema is dus “myn reis”.
Een aanleiding om te vertellen over je droomreis, of over die innerlijke reis, die jouw leven heeft gevormd. Of misschien wil je wel vertellen over een historisch reisverhaal of de reis die je nog wilt maken. Jij bepaalt waar je verhaal over gaat, geïnspireerd op het thema van dit jaar, want ook jij hebt een verhaal.

Titia Jippes (Tel./app: 06-19810823)
Nathal Prins (Tel./app: 06-36148926)

Kijk ook op www.verhalenavond.nl