header-foto10.png

Nieuws

Reageren op concept-dorpsvisie en sportzaal kan tot 31 mei

De dorpsvisie van Marrum-Westernijtsjerk kon wel een update gebruiken. Inmiddels is het concept klaar en tijdens de informatieavond op 6 maart in het dorpshuis is hier aandacht aan besteed. Ook zijn toen ideeën opgehaald over de locatie en andere aandachtspunten voor een nieuwe sportzaal. Nu is de kans dat een ieder nog schriftelijk of per mail kan reageren op de concept-dorpsvisie en ideeën over de sportzaal naar voren kan brengen. 

De reactietermijn is verlengd tot 31 mei omdat een bericht over dit onderwerp niet geplaatst was in het dorpsblad van april, en pas in mei is gepubliceerd.

Klik hier voor het bestand met de concept-dorpsvisie Marrum-Westernijtsjerk 2023-2033. De concept-dorpsvisie ligt ook in het dorpshuis ter inzage. 

Doarpsbelang verzoekt u om uw aanvullingen of verbeterpunten over de dorpsvisie of ideeën over een sportzaal voor 31 mei door te geven. Dat kan schriftelijk naar Ringweg 21, 9073 HG Marrum, of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.