POES-UITSNEDE.png

Nieuws

Glasvezelcampagne : 24 november extra informatie- en inschrijfmoment

Delta Fiber houdt de komende periode nog enkele informatie- en inschrijfbijeenkomsten. Op dit inloopmoment kun je persoonlijk worden geïnformeerd en kun je al jouw vragen stellen. Je bent van harte welkom en aanmelden is niet nodig.

In Marrum is het informatiemoment op donderdag 24 november van 17 tot 20 uur in Dorpshuis de Nije Tille.

Als die datum je niet past, kun je natuurlijk ook naar een ander dorp gaan. Lees hier waar Delta in die week wanneer present is. Of kom naar het Glasvezel Informatiepunt aan de Van Harenstraat 18 in Sint Annaparochie. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 en 18.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Als je graag een glasvezelaansluiting wilt en je kiest voor de providers Caiway of DELTA, dan geldt er een cashback actie. Je krijgt dan bij jouw aanmelding een bedrag van € 25, als na afloop van de campagne wordt besloten dat de aanleg doorgaat. En de vereniging Doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk ook nog eens € 50. Dorpsbelang bestemt dit voor de leefbaarheidspot om er initiatieven mee te steunen die de leefbaarheid in ons dorp ten goede komen. Om mee te doen aan de cashbackacties is het nodig om aan te melden via de speciale links welke aan dorpsbelang zijn gekoppeld:

Een abonnement voor glasvezel bij Delta kan via de link http://aklam.io/jlrI8u worden afgesloten.

Een abonnement voor glasvezel bij Caiway kan via de link http://aklam.io/1J6Lne worden afgesloten.
(Schakel wel je Adblocker even uit, anders werkt het niet.)

Voorzieningen zijn een speerpunt van dorpsbelang. Voor de inwoners in de dorpen in voormalig Ferwerderadiel zou het mooi zijn als zij in de toekomst, naast het koperdraadje en de coaxkabel ook de mogelijkheid van een glasvezelaansluiting hebben. Als 20% van de inwoners 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk voor 30 november 2022, zal het netwerk worden aangelegd. Laat je goed informeren en maak een weloverwogen keus of jij ook voor glasvezel wilt gaan.

De kans doet zich nu voor dat ook Marrum aangesloten kan worden op het nieuwe netwerk. Wanneer deze kans zich eventueel opnieuw voordoet is op dit moment niet te zeggen. Glasvezel heeft een haast oneindige, toekomstbestendige capaciteit, is meestal niet duurder dan de huidige aansluiting en wordt bij genoeg animo nu gratis aangelegd.

Club banner samen

Op Actiefonline is ook een bericht over de campagne terug te vinden.