UITSNEDE-template.png

Nieuws

Glasvezelcampagne Marrum

Delta is bezig met een vraagbundeling in oud Ferwerderadiel om te kijken of er voldoende mensen in de dorpskom glasvezel wil hebben. Als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk. Dit aanmelden zal vóór 30 november 2022 gebeurd moeten zijn om te zorgen dat dit meetelt in de vraagbundeling.

Als je graag een glasvezelaansluiting wilt en je kiest voor de providers Caiway of DELTA, dan geldt er een cashback actie. Je krijgt dan bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En de vereniging Doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk ook nog eens € 50. Dorpsbelang bestemt dit voor de leefbaarheidspot om er initiatieven mee te steunen die de leefbaarheid in ons dorp ten goede komen. Om mee te doen aan de cashbackacties is het nodig om aan te melden via de speciale links welke aan dorpsbelang zijn gekoppeld:

Een abonnement voor glasvezel bij Delta kan via de link http://aklam.io/jlrI8u worden afgesloten.

Een abonnement voor glasvezel bij Caiway kan via de link http://aklam.io/1J6Lne worden afgesloten.

De komende tijd organiseert de netwerkbeheerder DELTA Netwerk een aantal informatieavonden, inloopavonden en andere momenten om iedereen zo goed mogelijk te informeren. Dit geeft jou de kans om online of live je vragen te stellen. Kun je niet op de avond in je eigen dorp? Kom dan op één van de andere avonden!

De volgende informatieavonden staan op de planning (aanklikken voor meer info):

11 oktober - Online informatieavond
12 oktober - Informatieavond Burdaard
13 oktober - Informatieavond Marrum
18 oktober - Informatieavond Ferwert
3 november - Online informatieavond

Voorzieningen zijn een speerpunt van dorpsbelang. Voor de inwoners in de dorpen in voormalig Ferwerderadiel zou het mooi zijn als zij in de toekomst, naast het koperdraadje en de coaxkabel ook de mogelijkheid van een glasvezelaansluiting hebben. Laat je goed informeren en maak een weloverwogen keus of jij ook voor glasvezel wilt gaan. 

Club banner samen