P1020838-1500x1102UITSNEDE.png

Nieuws

Jubileum Wibe Postma als organist

In oktober is Wibe Postma vijftig jaar organist in Marrum. Een bijzondere mijlpaal, waar we in het weekend van 14-16 oktober bij stilstaan.

Jubileumconcert
Op vrijdag 14 oktober wordt Wibe een orgelconcert aangeboden door de protestantse gemeente Marrum-Westernijtsjerk. Het concert wordt verzorgd door organist Jochem Schuurman en zangeres Tetsje van der Kooi. Jochem Schuurman is als musicus bekend van de kerkdiensten uit Franeker, die tijdens de coronatijd werden uitgezonden door omrop Fryslân.
Het jubileumconcert begint om 20 uur op het orgel van Westernijtsjerk en wordt voortgezet op beide orgels van de Godeharduskerk. Na afloop is er een hapje & drankje, en natuurlijk gelegenheid de jubilaris te feliciteren.

Wilt u bij dit orgelconcert aanwezig zijn?
U bent van harte uitgenodigd bij dit jubileumconcert. Er wordt entree gevraagd van € 10,- (concert in beide kerken, inclusief hapje & drankje na afloop). Kaartverkoop is op de avond zelf bij ingang kerk Westernijtsjerk. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang concert: 20 uur.

Voor alle gemeenteleden, dorpsgenoten en belangstellenden
Tijdens de viering op zondag 16 oktober om 14 uur in de Godeharduskerk, wordt ook aandacht besteed aan het 50- jarig jubileum. Voorganger is ds. Marije Mazereeuw. Ook daarvoor bent u van harte uitgenodigd! Na afloop is er gelegenheid de jubilaris te feliciteren met zijn 50-jarig jubileum. In de Rank staan dan hapjes & drankjes klaar.