UITSNEDE-template-kopie.png

Nieuws

Nieuws van muziekvereniging De Eendracht

We zijn weer begonnen met repeteren. Gelukkig mogen we in deze moeilijke tijd weer muziek maken. Hierdoor kunnen er weer concerten gaan plannen. Het eerste concert stond gepland tijdens het dorpsfeest. Omdat het dorpsfeest dit jaar niet plaats vindt willen we het concert uitvoeren op vrijdag 24 september in de Nije Tille.

Het wordt een mooi vol programma met gastoptredens van Krijn Jacob, bekend van Die Twa en het dweilorkest de Wodkapel. De deuren gaan op 19.30 uur open zodat we om 20.00 uur kunnen starten met ons programma. Wegen COVID-19 is er een beperkt aantal bezoekers toegestaan in het het dorpshuis, want vol=vol.

Zet het in uw agenda: nazomer concert De Eendracht
Vrijdag 24 september 19.30
Dorpshuis de Nije Tille Marrum
Entree gratis.

Het daaropvolgende concert is op zaterdag 6 november. Dit wordt een muzikale theatervoorstelling voor de kinderen en ouders. Nader informatie volgt.

Verder kunt u ons ook volgen op de facebookpagina. Lijkt het jullie leuk om zelf een instrument te bespelen bij onze Brassband kom dan gerust langs op een repetitieavond. Iedere dinsdag 19.30 in de Nije Tille of neem contact op met Aaltsje Monsma 06-19645541