POES-UITSNEDE.png

Nieuws

Bewoners nieuwbouw Julianastraat Marrum druk aan de slag

Dinsdag 25 augustus was het zover! De zes nieuwe huurwoningen aan de Julianastraat in Marrum zijn overgedragen aan de bewoners. Een moment waar lang naar uit is gekeken. De huurders zijn blij met hun nieuwe woning, die helemaal van deze tijd is. ‘Het is heel mooi geworden’ is de algemene reactie. Eén van de huurders ging enthousiast aan de slag, waardoor een dag later het laminaat al was gelegd.

Door de coronacrisis was de sleuteluitreiking anders dan normaal. De sleutel stak al in het slot, waardoor de nieuwe huurders zo naar binnen konden. Daar lagen alle papieren en verdere informatie klaar. Ook stond er een presentje op het aanrecht. Onze medewerker was in de buurt om – op afstand – nadere informatie te verstrekken en installaties uit te leggen. Mooi dat op een aangepaste manier huurders in deze bijzondere tijd toch hun nieuwe huurwoning kunnen betrekken.

In 2019 zijn acht kleine en verouderde woningen aan de Julianastraat gesloopt. Daarvoor in de plaats heeft Bouwbedrijf Kolthof zes mooie nieuwe woningen gebouwd. Drie van deze woningen zijn geschikt voor de wat oudere doelgroep, door de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is nog een tweede slaapkamer aanwezig. De overige drie woningen zijn comfortabele 1 à 2 persoonswoningen. Deze variant beschikt over een badkamer en twee slaapkamers op de verdieping.

Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond. Kortom, een woning met de technieken van nu!

Ingezonden door Wonen Noordwest Friesland

Woningen Julianastraat Marrum