AANZICht.png

Nieuws

Nieuws van Brassband De Eendracht

We zijn weer begonnen met repeteren! Gelukkig mogen we in deze moeilijke tijd weer muziek maken. Natuurlijk wel onder de voorwaarden van het KNMO. Dit geldt ook voor de concerten die we jaarlijks willen houden: deze gaan we op een andere en creatieve manier organiseren.

Op dinsdagavond 6 oktober willen we een pop-up concert organiseren. Dit houdt in dat we op verschillende locaties in het dorp een mini concert geven. Verdere informatie volgt...

Op 1e kerstdag, ‘s ochtends vroeg, zullen wij de traditie voortzetten met het spelen van kerstmuziek door het dorp. Vaak geven we ook een kerstconcert maar vanwege de corona is dit moeilijk te organiseren. We geven hier op een andere manier invulling aan, maar dit is nog een verrassing!

Op zaterdagavond 10 april gaan we rock en rollen! Dit concert zal leuk ingedeeld worden met een artiest en dansers.

We zijn blij dat we met een gevarieerd programma iets op de agenda kunnen zetten voor de dorpelingen. We hopen jullie gezond en wel terug te zien tijdens een van onze activiteiten.

Ben of ken jij iemand die een muziekinstrument bespeelt of die dit graag wil leren en lijkt het jou leuk om samen met ons muziek te maken? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op onze vaste repetitieavond op dinsdagavond om 19.30uur tot 21.30uur in dorpshuis de Nije Tille of neem contact op met het bestuur. Voor contact of verder informatie over ons programma: houdt het sportblad of onze Facebookpagina in de gaten!