POES-UITSNEDE.png

Nieuws

drumband en muziekkorps stellen bloemenactie uit naar volgend jaar

Van de drumband

In deze tijd, dat de leden van de drumband weer gaan denken aan straatoptredens en het organiseren van hun acties, worden we geconfronteerd met een totaal andere zaak. Een zaak die ons allemaal, muziekliefhebber of niet, volop bezighoudt. Het al veel besproken coronavirus bepaalt wat we deze en de komende tijd kunnen gaan doen en vooral achterwege moeten laten. Vooral de zorg om onze eigen gezondheid heeft, nu meer dan ooit, alle aandacht. Daarom zullen vele zaken, die we tot voorkort belangrijk vonden en nodig dachten te hebben voor b.v. de leefbaarheid van ons dorp en regio, de komende tijd naar de achtergrond verschuiven.

Door de huidige regelgeving rond de bestrijding van het coronavirus is het ook voor de drumband en het muziekkorps niet meer mogelijk om hun repetities houden en eventuele optredens te verzorgen. Ook hebben de drumband en muziekkorps, door die regelgeving, moeten besluiten om hun traditionele ‘bloemenactie’(week 19) voor het eerst in ongeveer veertig jaar niet door te laten gaan. bloemenactie foto1
Uiteraard hopen wij volgend jaar deze traditie weer voort te kunnen zetten en u dan weer een keuze te kunnen laten maken uit een breed assortiment bloemen. Voor nu kunnen wij alleen de hoop uitspreken dat wij de komende tijd gezond mogen blijven en in de a.s. zomer nog met elkaar en van elkaar kunnen gaan genieten.

Een welgemeende groet van leden en bestuur van,
drumband ‘de Eendracht’