header-foto12.png

Nieuws

Dorpsagenda in sportblad en op marrumonline

Het bekend maken van alles wat er in ons dorp georganiseerd wordt, daar heeft iedereen belang bij. Voor degenen die iets in Marrum organiseren om bekendheid te krijgen en om te voorkomen dat er evenementen op hetzelfde moment worden gepland. En voor alle inwoners zodat iedereen er rekening mee kan houden bij zijn eigen planning.

Het Marrumer Sport- en Infoblad en marrumonline.nl willen ieder graag van dienst zijn door een dorpsagenda te publiceren. In het sportblad staat een agenda voor twee maanden en op de website ook voor daarna. Om de dorpsagenda zo compleet mogelijk te krijgen, is wel nodig dat degenen die iets organiseren dat bij ons bekend te maken.

Hoe kun je een evenement aanmelden?

Mail uw evenement aan zowel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het gaat daarbij niet om de wekelijkse training of kerkdienst, maar om bijv. kaats- of tennispartijen, toneel- en muziekuitvoeringen, pubquiz, ledenvergaderingen e.d. Dus activiteiten van verenigingen maar ook een optreden bij Het Nijlpaard of een open dag bij een bedrijf nemen we graag op in de agenda.

Verder nog de volgende tips:
• Let op de deadlines die voor het sport- en infoblad gelden. Deze staan in het sportblad en op marrumonline in de agenda.
• Als nog niet alle details bekend zijn, maar wel de datum al geprikt is, geef dan alvast de datum door en de details later.
• Als er een flyer o.i.d. is, mail deze dan ook. (Voor marrumonline geldt daarbij de voorkeur voor een ‘plaatje’, dus een .png of .jpeg of .jpg-bestand.)
• Een evenement dat op marrumonline staat, wordt vaak nog extra gepromoot via de facebook- en twitterpagina van marrumonline
• Ook uitgebreidere nieuwsberichten en verslagen van evenementen zijn van harte welkom bij het sportblad en marrumonline.
• Wil je niet alleen publiciteit in eigen dorp maar ook daarbuiten dan zijn hier de mailadressen van een aantal andere media:
- Sawn Stjerren Nijs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Stienser Omroeper: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Nieuwe Dockumer Courant: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Weekblad Actief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Bildtse Post: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Nefnijs.nl: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- RTV NOF: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen met u kunnen we zorgen voor een goed gevulde dorpsagenda!
De redacties van Het Marrumer Sport- en Infoblad en website marrumonline.nl