4_mei_herdenking_.png

Nieuws

Veel bedrijven nieuw op ondernemerspagina

De afgelopen tijd heeft marrumonline veel bedrijven mogen verwelkomen voor een vermelding op de ondernemerspagina! Maar liefst 16 bedrijven zijn erbij gekomen.

Klik hier om naar de ondernemerspagina te gaan. Doordat de ondernemers een geringe bijdrage betalen, kunnen de kosten van de website gedekt worden.

Er zijn natuurlijk nog veel meer ondernemers actief in Marrum. Bent u ondernemer en staat uw onderneming nog niet op marrumonline.nl, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Menze Leistra of Titia Jippes. Heeft uw onderneming een eigen website dan nemen we een link op naar de eigen website. Ondernemers die geen eigen website hebben, kunnen een pagina met informatie over hun bedrijf op marrumonline laten opnemen. Verder hebben alle vermelde ondernemers een wisselende advertentie (linksonder) op alle pagina's van marrumonline.nl met een link naar de eigen website of naar de pagina van de ondernemer op marrumonline.