4_mei_herdenking_.png

Toneel op locatie

Categorie
Agenda
Datum
30 juni 2023 00:00

De volwassenen van de Toanielferiening Marrum zullen op 30 juni op de planken staan maar waar die planken staan, is nog een verrassing! Na het succes van de vorige keer gaan we dit keer voor de versie 2.0. De stukken Dus... hy sûpte en Nije Buorlju zijn dit keer de stukken die gespeeld worden.

Onder leiding van Jaap Hijma spelen Gaatske de Vries, Myrthe Boeijnga, Grytteke Syttema en Maaike van Kammen de vier vriendinnen die elkaar na 25 jaar weer zien in Dus... hy sûpte.

Jelle Cornels van Gunst, Monica Terpstra en Janke Bouma verzorgen de rollen in Nije Buorlju waarbij de nieuwe buren wel heel erg veel lawaai maken! Het belooft weer een hele mooie avond te worden.

Vanaf 1 juni kunnen de kaarten digitaal gekocht worden via www.ticketkantoor.nl/shop/tolmarrum. De toegangsprijs voor een volwassen is € 10 en voor een kind onder de 12 jaar € 4. Bij de toegangsprijs zit een kopje koffie of thee in de pauze inbegrepen. We starten bewust vroeg met de kaartverkoop omdat het aantal plekken op de locaties beperkt is. Mocht het niet lukken om digitaal een kaartje te kopen dan is het mogelijk om op woensdagavond 21 juni tussen 19.00 en 20.00 in het dorpshuis fysiek een kaartje te kopen.

Hopelijk tot dan!

TOL2023Marrum

 
 
 

Powered by iCagenda