header-foto12.png

Open dag in Het Lage Noorden

Categorie
Agenda
Datum
19 maart 2023 12:00 - 17:00
Locatie
Zeedijk 8

Al heel wat mensen hebben de weg gevonden naar het atelier, de kantine, het terras en de toren van Het Lage Noorden. En dat heeft het afgelopen twee jaar al geresulteerd in mooie kunstprojecten en bijzondere ontmoetingen.

Precies een jaar na de officiële opening, kunt u op 19 maart tussen 12 en 17 uur tijdens de open dag weer een blik werpen in het atelier. Van 15 februari t/m 14 mei 2023 werkt Margré Steensma, beeldend kunstenaar, bij Het Lage Noorden. Ze doet onderzoek naar ‘ondersteunende vormen’ en maakt op basis hiervan sculpturaal werk. Margré vertelt er zelf graag meer over.

In de weekenden van 11 & 12 maart en 18 & 19 maart is Het Lage Noorden ook onderdeel van de Kunst aan Huisroute en is van 11 tot 17 uur het werk van Milly Betten (schilderen), Lolkje van der Kooi (tekeningen), Wies Noest (installaties) en Margriet Barends (cortenstaal) te zien.

In Kunstwerf Het Lage Noorden komen kunstenaars vanuit de hele wereld enige weken of maanden werken en verblijven. Om onderzoek te doen of om een werk te maken.

 
 
 

Powered by iCagenda