Nieuws

B1 junioren VV Marrum naar noordelijke bekerfinale

Een unieke prestatie van de B1 junioren van VV Marrum: zij hebben de finale van het noordelijke bekertoernooi bereikt. Elke keer wist de B1 na weer een overwinning een ronde verder te komen. In de halve finale was op 9 mei Poolster B1 uit Spijk de tegenstander in Marrum. In de eerste helft domineerde de thuisploeg. Freddy Hoekstra wist twee keer doel te treffen, ruststand 2–0. De Groninger gasten kwamen na rust nog terug tot 2–1, maar dat bleef de eindstand.

Deze finale wordt op 6 juni gespeeld bij vereniging d' Olde Veste '54 in Steenwijk. ACV B2 uit Assen is dan de tegenstander. Dit team wist de andere halve finale tegen WKE B1 in Emmen overtuigend met 0-4 te winnen. (Dit bericht is deels overgenomen van de website vvmarrum.nl.)