kerk__winter_.png

Inloopavond woningbehoefte Marrum

Categorie
Agenda
Datum
7 november 2018 20:00
Locatie
Dorpshuis De Nije Tille

Beste inwoners,

Zoals we in het laatste Sportblad al schreven, zijn er ontwikkelingen op woninggebied in Marrum, en daarvoor vragen we uw aandacht. Kort gezegd komt het erop neer dat er misschien een aantal nieuwe woningen in Marrum gebouwd kan worden nu Wonen Noordwest Friesland meer woningen sloopt dan zij terugbouwt. (Dit betreft het Oudhuisterwegje. Over de plannen voor de Julianastraat moeten de bewoners zich nog uitspreken.) Over de mogelijkheden voor nieuwbouw zijn we in gesprek met de gemeente. Daarbij is het natuurlijk goed om te weten in hoeverre er de komende jaren behoefte is aan bouwkavels of woningen in ons dorp. Graag willen we van u weten:
- of u belangstelling hebt voor een bouwkavel of nieuwbouw(koop)woning in de komende jaren;
- of u behoefte hebt aan een bedrijfspand met de mogelijkheid om daarbij te wonen;
- of u verder nog opmerkingen hebt op het gebied van de woningmarkt in ons dorp, bijvoorbeeld als u niet het type huurwoning in Marrum kunt vinden dat u zoekt.

Op woensdag 7 november organiseren we een inloopavond waar u een en ander kunt aangeven en toelichten. Dit is om 20 uur in dorpshuis De Nije Tille.

Kunt u deze avond niet maar hebt u wel interesse, laat dit ons dat a.u.b. weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Piet Osinga, tel. 06-22224827. Weet u iemand die niet in Marrum woont, maar mogelijk interesse heeft in dit onderwerp? Informeert u deze persoon dan alstublieft.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk

 
 
 

Powered by iCagenda