kerk__winter_.png

FOTOGRAFIE-EXCURSIE OP NOARDERLEECH

Categorie
Agenda
Datum
24 maart 2018 08:30
Locatie
Noard-Fryslân Bûtendyks

MET DE FOTOCAMERA OP PAD OVER HET NOARDERLEECH

Noard-Fryslân Bûtendyks is een enorm natuurgebied dat grotendeels bestaat uit buitendijks land aan de rand van de Waddenzee. Dit noemen we ook wel het Noarderleech. Een prachtig natuurgebied met volop rust, ruimte en leegheid. Oftewel, het ultieme decor voor het schieten van de perfecte natuurplaat! Hoe? Je leert het tijdens onze fotografie-excursie. Een ervaren fotograaf/excursieleider laat je de mooiste plekjes zien en geeft handige tips en tricks.

Fotografeer je graag in de natuur?
Dan is dit jouw kans. Pak je fotocamera en ga samen met mede-amateurfotografen op pad in Noard-Fryslân Bûtendyks. Er is genoeg te ontdekken. De drinkdobbes lijken soms wel terpen in het kale landschap en zijn met hun ringvorm fotogenieke punten in de natuur. Op het slik is het volop spelen met weerkaatsing, weerspiegeling en tegenlicht. Ben jij wel in voor een uitdaging? Ga aan de slag met het fotograferen van de vele vogels en beleef de natuur vanachter je cameralens.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via onderstaand formulier of 0512-381448. Aanmelden op zaterdagen is alleen mogelijk via 0511-539618 (let op: alleen mogelijk tijdens de openingstijden van bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen).

De excursie is van 8.30 tot 11.30 uur.

Startpunt: Kweldercentrum Noarderleech,Noarderleech 5a, 9074 TG Hallum. Kosten voor niet leden € 4. Opgeven kan tot de vrijdag ervoor, 12.30 uur op tel. 0512-381448 of op itfryskegea.nl.

 
 
 

Powered by iCagenda