header-foto10.png

Cursusavonden: "Kom heilige geest.."

Categorie
Agenda
Datum
19 april 2016 19:30
Locatie
de Rank
Kom Heilige Geest…………….
“Maar wanneer de Heilige Geest over jullie komt zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen in Jeruzalem, in heel Judea en Samaria, tot aan de uiteinden van de aarde”. Handelingen 1:8


Na de enthousiaste cursusavonden van vorig seizoen, willen we ook dit jaar weer de mogelijkheid bieden om een cursus van het Evangelisch Werkverband te volgen. Wij als deelnemers aan de GGG, willen jullie dan ook weer uitnodigen om mee te doen. Iedereen is welkom, gemeenteleden, dorpsgenoten en ook andere gasten.


- Kom Heilige Geest……………………..

Persoon en werk van de Heilige Geest vormen wellicht in onze kerken een wat onderbelicht onderwerp. Toch is er een groeiende belangstelling en openheid voor het feit, dat God ook vandaag door Zijn Geest wil werken in het midden van de gemeente en in het leven van de gelovige.
De cursus module is opgebouwd rond drie onderwerpen voor drie cursusavonden:

•	Kom Heilige Geest: er wordt benadrukt wíe de Heilige Geest is en wat Zijn werk is, ook voor ons vandaag.
•	Vernieuw uw kerk: hier bekijken we wat de gemeente in Efeze leert over persoon en werk van de Heilige Geest en wat wij daarvan kunnen leren voor de kerk vandaag.
•	Vernieuw mijn leven: geestelijke vernieuwing begint in ons eigen leven. Hoeveel ruimte is er voor Gods Geest in de werkelijkheid van ons bestaan? Durven we ons daarvoor open te stellen?


De cursus wordt gegeven door ds Marije Mazereeuw, predikant te Marrum.
De avonden zijn in overleg maar haar gepland op dinsdag 19, 26 april en 3 mei as

Waar: de Rank Aanvang: 19.30uur, koffie en thee staan klaar De onkosten voor het cursusmateriaal bedragen ongeveer € 6.00 Er is een max. van ongeveer 30 deelnemers Benieuwd of dit ook wat voor jullie is? Wil je meedoen laat snel van je horen. Dit kan natuurlijk via een retourbericht, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar je mag ook bellen tel 0518-412654
 
 
 

Powered by iCagenda